Over ons

hhs

De oprichters

Wij zijn Farida Temar en Hamid Zarin, en we hebben Head and Hair Spa opgericht. We zijn beiden gepassioneerde ondernemers die geloven in het belang van ontspanning en self-care. Onze focus ligt op het verzorgen van de hoofdhuid en het haar, en we zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele en mentale ervaring is. Samen hebben we ons toegewijd aan het creëren van een unieke en verfijnde spa-ervaring voor onze klanten. Farida is altijd aanwezig in de salon en voert met toewijding de behandelingen uit, terwijl Hamid zich richt op de dingen achter de schermen. Zijn aandacht gaat uit naar het beheren en optimaliseren van onze spa, zodat elke klant een onvergetelijke ervaring heeft. Bij Head and Hair Spa draait alles om jou. We willen dat je je volledig kunt ontspannen en genieten van de rustgevende sfeer die we hebben gecreëerd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke klant de spa verlaat met vernieuwde energie en een gevoel van welzijn, van binnen en van buiten. We zijn er trots op dat we deze spa samen hebben opgebouwd en we hopen dat je binnenkort bij ons langskomt om te ervaren wat we te bieden hebben.

Farida en Hamid

Head and hair spa

Wij, Farida en Hamid, hebben Head and Hair Spa gemaakt tot een bestemming waar klanten genieten van uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht. Onze toewijding aan kwaliteit en voortdurende educatie stelt ons in staat om op maat gemaakte haarverzorging te bieden die aan individuele behoeften voldoet. Kom bij ons langs voor een unieke en op maat gemaakte haarverzorgingservaring.

Hamid Zarin

Mijn naam is Hamid Zarin, een trotse mede-eigenaar van een exclusieve hoofd- en haar spa, samen met mijn partner Farida Temar. Samen hebben we met veel toewijding en passie een prachtige salon gerealiseerd, waar we jullie van harte welkom heten.

 

Ik heb met name een grote rol gespeeld bij de verbouwing van de spa, waarbij ik ervoor heb gezorgd dat de ruimte een oase van rust en ontspanning uitstraalt. Ik heb een scherp oog voor hygiëne en kwaliteit, zodat elke klant zich volledig op zijn gemak kan voelen.

 

Ik zal me voornamelijk bezighouden met de administratieve zaken op de achtergrond. Farida en de andere geweldige werknemers zullen de  klanten een onvergetelijke ervaring geven.

 

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen, je hoofd leeg te maken en te genieten van een professionele en persoonlijke aanpak, dan ben je bij Head and Hair Spa in Oosterbeek aan het juiste adres. Laat je verwennen in onze prachtige salon en voel de zorg en toewijding die we in elke behandeling steken.

Farida

Marina Temar

Trudy Da Rosa

Melany

Sharine