Behandelingen

Bij Head and Hair Spa bieden wij 3 verschillende pakketten aan:

ブロンズ Buronzu (bronz):

Wil je heerlijk ontspannen en ervaren hoe het is om een heerlijke hoofd- en haarbehandeling te krijgen? Kies dan voor de Buronzu! In dit pakket krijg je een hoofd-en haar analyse, word je hoofdhuid en haar gereinigd, krijg je een heerlijke hoofd- en gezichtsmassage en een stoombad voor je hoofd en haar!

Lees meer

* De behandeling niet mogelijk bij extensions.

銀 Gin (silver):

Wil je graag nog meer tot rust komen? Kies dan voor Gin! Krijg alle behandelingen zoals bij de Buronzu, maar laat je extra verwennen door een heerlijke nek- en schoudermassage. Zo kom je nog meer tot rust!

Lees meer

* De behandeling niet mogelijk bij extensions.

金 Kin (gold):

Wil je toch gaan voor de ultieme ervaring? Dan hebben we de Kin speciaal voor jou! Krijg een heerlijke extra hand- en armmassage terwijl hoofdhuid en haar een stoombehandelingen ondergaan. Ook ontvang je bij de Kin een infraroodbehandeling voor je haar. Door de infraroodstralen dringen de verzorgingsproducten dieper door in de haarschubben. Dit zorgt voor gezonder en sterker haar dat ook minder snel uitvalt.

Lees meer

* De behandeling niet mogelijk bij extensions.

Duo-treatment:

ブロンズ Buronzu

銀 Gin

金 Kin

Buronzu

Bij deze behandeling starten we met een analyse van je hoofdhuid. Zo kun je zien hoe het er nou eigenlijk van dichtbij uitziet. Vervolgens krijg je een massage op je hoofd. Na de massage beginnen we met de reiniging. Je haar wordt 2x gewassen met het product wat het beste past bij jouw hoofdhuid en haar. Na de reiniging volgt er een kruidenbad wat heerlijk over je hoofdhuid gaat stromen. Hiervoor gebruiken we alleen pure kruiden die uitgekookt zijn. Het water hiervan gebruiken we tijdens de behandeling. Vervolgens krijg je nog een verzorgende conditioner in je haar. Om de behandeling geheel af te sluiten drogen we je haar voordat je weer weg gaat.

Gin

Zoals bij de Buronzu krijg je ook bij de Gin behandeling een analyse, massage, reiniging, kruidenbad en een conditioners voor jouw haar. Echter krijg je bij deze behandeling nog een heerlijke nek- en schoudermassage voordat we je haren gaan drogen. Zo kom je nog meer tot rust en kun je er weer tegenaan!

Kin

Wil je de ultieme behandeling dan hebben we de Kin behandeling voor je. We starten met een analyse. Vervolgens krijg je een infraroodbehandeling voor je haar. We brengen eerst een serum aan op je haren. Vervolgens gebruiken we een infrarood apparaat.  De infrarood stralen zorgen ervoor dat ja haarschubben open gaan staan. Hierdoor kunnen de werkstoffen uit de serum nog beter opgenomen worden door je haren. Na deze behandeling krijg je ook bij de Kin een massage, reiniging, kruidenbad, een masker (ipv conditioner) en als laatste een nek- en schoudermassage voordat je haren worden gedroogd.